Quantox Technology

Идеите стануваат реалност

Напредни дигитални производи и целосна ИТ- поддршка.

Направете скок

Водечка технологија, посветени професионалци и докажана експертиза за резултати кои движат напред. Изберете модел на ангажман и постигнете врвни резултати.

УСЛУГИ

Сѐ за ДИГИТАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЈА

Бизнис-фокуси

Дигитална продукција

погледнете повеќе

Облак и инфраструктура

погледнете повеќе

Управувани ИТ-услуги

погледнете повеќе

Податоци и ВИ

погледнете повеќе

Сведоштва

„Прекрасно искуство. Имам ангажирано нивни програмери за комплексни задачи повеќе пати и тие испорачаа код со врвен квалитет. Многу се комуникативни, брзо одговараат, нудат реални цени и голема флексибилност.“
Фабио Салвадори
Made In Pluto
„Доколку барате искусна компанија за развој, тогаш не барајте повеќе. Нивниот тим е сестран со длабоко познавање од сѐ што е поврзано со ИТ: развој, дизајн и општи консултации за технологија: Тие секогаш одат чекор понапред за да ги задоволат барањата на проектот и секогаш го почитуваат рокот!“
Крис Проитсис
CRP Ventures Ltd
„Моите проекти обично се комплицирани и уникатни. Луѓето од Quantox работат одлично. Одлично се комуницира со нив и брзо решеваат секакви проблеми кои се појавуваат или воведуваат дополнителни елементи кои сакам да ги вметнам во проектот како што се развива. Планирам да ги ангажирам за повеќето мои проекти во иднина.“
Петс Универзал
SMMKT
„Проектот е завршен во договорениот рок, со посакуваниот резултат врз основа на дадената спецификација и без никакви недостатоци или поголеми проблеми со грешки. Добро образуван и слободоумен технички тим. Тие ја сфатија нашата идеја многу брзо, иницираа одлични повратни информации во врска со подобрувањата на UI/UX, споделија вредни идеи за технички подобрувања и ги извршија на очекуваното ниво. Секојдневно ажурирана и беспрекорна комуникација секогаш на врвот на играта. Одлична работа!“
Marko Jevtović
AppsCo

Дигитални решенија за новата ера

Го зграпчуваме предизвикот, гаѓаме во сржта и остваруваме.
Собираме знаење, вештини и нови идеи за да го поттикнеме светот на дигитализацијата.

Развијте ги Вашиот бизнис и идеи

Поддржуваме брендови ширум светот со најмодерни дигитални решенија и повеќе од 15 години искуство во различни индустрии.

Имате идеја да ја дискутираме?

ТИМ

Изградете вистински вештини

Знаењето се зема предвид.

Начинот на размислување е важен.

Луѓето ја прават разликата.