Quantox Technology

Добре дојдовте

онаму каде што идеите стануваат реалност!

Кои сме ние

Ние сме Quantox.
Истрајни сме, учиме и растеме.
Го зграпчуваме предизвикот,
развиваме креативни, висококвалитетни софтверски решенија и обезбедуваме пријатни, извонредни дигитални доживувања.
Одлучно влегуваме во втората деценија од нашата работа со преку 500 вработени, ги славиме нашите достигнувања и постојано се стремиме да направиме нешто сосема ново во дигиталниот свет.

Растеме посилни

Компанијата е основана во Чачак пред 16 години и горди сме што сме предводници на ИТ-децентрализацијата во Србија, со отворени 7 канцеларии ширум земјата. 
Денес, нашиот меѓународен тим брои преку 500 експерти кои работат од 13 развојни центри и 7 различни земји.
Quantox Offices

500+

посветени професионалци

200+

успешни проекти

50+

активни проекти годишно

15+

години искуство

13

канцеларии

7

земји

….и сѐ уште растеме

Изјава од основачот

„Сите сме во оваа игра за да направиме подобрувања и да ги зајакнеме способностите кои ќе ни помогнат да постигнеме одржлив развој. Во Quantox веруваме во креативни решенија кои носат резултати преку анализа на податоци, имагинација и вистинска пасија за веб-дизајн и веб-програмирање.”

Вук Поповиќ, основач на компанијата Quantox Technology
Vuk Popović, Quantox Technology
Digital is Calling

Дигитализацијата повикува

Промената е единствената константа и ние сме целосно подготвени да ја прифатиме.
Забрзаната дигитализација во светот диктира нови начини - од водење бизнис до секојдневни навики, носејќи промени во однесувањата, перцепциите и очекувањата на луѓето.
Со соодветно знаење и добро координиран тим, технологијата ни дава многу можности да ги правиме работите попаметно – поефикасни и посреќни.
Driving Force

Движечка сила

Посветени сме постојано да се подобруваме, да растеме посилни и постојано да учиме.
Преку градењето темели за одржлив и иновативен развој, се стремиме да создадеме препознатливи достигнувања и цел во животот за сите луѓе во компанијата, клиентите, засегнатите страни и заедницата.
Mission

Мисија

Создавател на интерно знаење, вештини и идеи кои водат до создавање вредност и исчекор во ерата на дигитализацијата. Создаваме средина која охрабрува квалитетни и иновативни пристапи до дигиталните предизвици. 
Vision

Визија

Се фокусираме на подобрување на дигиталниот свет со тоа што се надградуваме. 
Технологијата е најдобрата платформа за човековите идеи и потреби.
Квантен скок во создавањето разлика.

Нашиот пристап

Доведено до совршенство

Градењето експертски тимови во рамките на една компанија е нашата моќ со која бизнис-идеите ги претвораме во финални врвни дигитални производи и доживувања кои создаваат значајна и мерлива вредност за нашите клиенти и корисници.

Целосно изградената инфраструктура во длабинското знаење е цврста основа за градење силни партнерства со нашите клиенти, обезбедување ИТ-поддршка од 360° и справување со разните видови предизвици кои ги носи дигитализацијата.

Принципи на партнерство

Агилност

Одговорност

Флексибилност

Посветеност

Транспарентност

Темелен пристап

Докажавме дека вистински партнер значи многу повеќе од само завршена работа.
Докажавме дека дигитален партнер на кој може да се потпрете е тоа што ја прави вистинската разлика.

Нашиот став нѐ издвојува

Без разлика дали се работи за старт-ап, мал бизнис или етаблирана компанија, нашата перспектива е секогаш на место.

Искуство

Со нашиот фокус на квалитет, ефективност на трошоци и стратешки пристап, Вашиот бизнис ќе расте и ќе бележи одлични резултати.

Ефикасност

Нашата сила лежи во користењето значајни увиди и одредувањето на суштината со ефективни трошоци.

Извонредност

Знаеме колку е важно да се постават јасни цели и да се биде флексибилен и агилен, а истовремено да се создаде простор за иновативни и револуционерни откритија.

Пасија и разбирање

Си ја обожаваме работата.
Во Quantox, го зграпчуваме предизвикот, гаѓаме во сржта и остваруваме.

Со водечката технологија како алатка и нашите луѓе како најголемата движечка сила веруваме во создавањето напредни резултати – преку здружувањето на технологијата, креативноста и анализата на податоци со темелен пристап.

Спојувањето на пасијата за веб-програмирање со квалитативните увиди и јасната цел ни овозможува подобро да ги разбереме нашите клиенти и корисници, како и да ја отклучиме креативноста при испорачувањето иновации.

Тим

Растеме посилни

Нашите луѓе се нашата сила и приказна.

Посветено даваме целосна поддршка на нашите луѓе, внимателно ги слушаме и ги цениме нивните достигнувања.

Со преку 500 вработени, заедно напредуваме со големи чекори кон неоткриеното и секој еден проект го негуваме со транспарентна комуникација и професионален пристап.

Силни поединци - одличен тим

Quantox расте и еволура со секој еден член на нашата екипа, ценејќи ја разноликоста во отворена и пријателска атмосфера.
Со моќна тимска поддршка, секогаш имате потпора и можност за напредок.
• Тимски играчи
• Искусни колеги
• Технолошки лидери
• Проактивен став
• Агилен пристап
• Насоченост кон решавање проблеми

Развивај се во одлична компанија!

Храбри сме и имаме страст да напредуваме и да ги поместуваме границите, знаеме како да уживаме и славиме, да се забавуваме и да се смееме заедно.

 

Нашите вредности

Трудољубиви
Одговорни
Посветени
Проактивни
Срдечни
Отворени
Вистински посветени еден на друг, се охрабруваме и си помагаме за секој од нас да биде подобар со секој изминат ден.

Кариера

Изградете вистински вештини

Во Quantox веруваме во бескрајно учење, ги вреднуваме достигнувањата и поддршката што даваат ветер во грбот.

Даваме слобода и градиме одговорност.
Споделуваме знаење и шириме експертиза.
Обезбедуваме поддршка и развиваме иницијатива.

Бидете подготвени за вистински бизнис-предизвици во брзоеволуирачката индустрија.
Станете вистински професионалец кој создава разлика.
Изградете вистински вештини. Ова е за Вас.

До каде досига вашиот стремеж?

Стекнете знаење, вештини и работен став што се вреднува.
Нашата менторска програма е посебно дизајнирана да открива таленти и да ги води практикантите да го постигнат нивниот целосен потенцијал.
За секое ниво на компетенција за разновидните работни позиции се нуди можност да се напредува.
Секоја личност има можност да учи, расте и постојано да ги проширува своите перспективи.

Академија Quantox

View more

Развој на таленти

View more

Едукација и развој

View more

Кога зборуваме за хибрид

Динамична работна средина, хибридно работење, работа од далечина и славење… начинот на кој работиме се менува, но целите се јасни: цврста комуникација и посветеност.

Внимателно осмислени пакети за вработените, волонтерски тимски активности и разни работни простори – од нашите 13 канцеларии до Вашиот дом или во природа – одберете ја средината која Ви одговара и останете поврзани со тимот.

За нас, луѓето се најважни и секогаш одиме чекор подалеку со цел сите вработени да се чувствуваат задоволно и мотивирано.

Секогаш може да закажете состанок или да контактирате со тимот за човечки ресурси за подобро да нѐ запознаете.
Редовно организираме #ОтворениДенови на кои сте добредојдени да ја почувствувате атмосферата и да се запознаете со Quantox.

Контактирај со тимот за ЧР

Click or drag a file to this area to upload.