Quantox Technology

Истакнат професионализам

Комплетен развој на софтвер од нула и целокупни услуги на ИТ-поддршка

Повеќе од една деценија развиваме силни тимови и стратегии кои ги водат нашите клиенти до решенија кои прават разлика на пазарот.
Со комплетно изградена инфраструктура и длабинско знаење, нашиот тим е подготвен да се соочи со секој дигитален предизвик.

Облак и инфраструктура

Подобрете ја безбедноста и флексибилноста со поголема ефикасност

Оптимизирана стратегија за управување со облак

ДОЗНАЈТЕ КАКО

Управувани ИТ-услуги

Откријте слобода и ефикасност во бизнисот

Поддршка во секое време и сигурно MPS-партнерство со цврста основа

ДОЗНАЈТЕ КАКО

Податоци & ВИ

Приклучете се на технолошката трансформација и зајакнете ги логистичките операции

Раководење со аналитика и структура на податоци на највисоко ниво

ДОЗНАЈТЕ КАКО

ИТ-поддршка

Фокусирајте се на суштината на Вашиот бизнис со пониски трошоци

Целосна ИТ-поддршка

Целосно изградена инфраструктура.

ДОЗНАЈТЕ КАКО

Дигитална продукција

Претворете ги Вашите идеи во веб-сајтови и мобилни апликации со врвен квалитет.

Посветени сме на развивање уникатни и сигурни софтверски решенија за Вашиот бизнис.

Преминете на следното ниво

Прилагодете го моделот на соработка според Вашите потреби

Изборот на оптималниот модел за Вашиот бизнис заштедува време, енергија и ресурси. 
Во ИТ-екосистем кој брзо се менува постои шанса да го унапредите Вашиот бизнис со оптимизиран и добро осмислен модел на ИТ-партнерство, според Вашите потреби.

Како работиме

Секој модел вклучува проценка со низок трошок за користење на оптималната група на технологии, тимска структура и временска рамка.

Што знаеме? Прочитајте повеќе за групата на технологии.

Ангажман по час

Ангажман по проект

Посебен тим

Мали поправки.
Брзи поправки и надградби.
Мали проекти до 8 седмици.

Развиваме проекти.
Од нула или за надградба.
Планирање и истражување со експертски консултации и реализација.

Постојана поддршка, одржување и надградби.
Проект и платформа со повеќе од 6 месеци за развој.
Програмери и проектен менаџер ангажирани со полно работно време за Вашиот проект, доколку е потребно.

Направете скок

Поволности на ИТ-партнерството

Ќе Ви го покажеме патот на развојот на Вашиот проект и можната испорачана вредност.

• Изберете доверба
• Доживејте ги резултатите
• Посветете повеќе време на суштината на Вашиот бизнис

Одлични вести:
ништо не е невозможн
Можностите за соработка се неограничени

Ние сме и повеќе од подготвени да ги прошириме Вашите перспективи.
Ајде да поразговараме!