Quantox Technology

Управувани
ИТ-услуги

Откријте слобода и ефикасност во бизнисот

Поддршка во секое време и сигурно MPS-партнерство со цврста основа

MSP како витален чекор во бизнисот/мудар потег во бизнисот

Брзата дигитализација и ИТ-индустријата која брзо се менува носат разни предизвици за компаниите, посебно кога станува збор за одржливоста на мрежите и безбедноста на податоците.

Управуваните ИТ-услуги се долгорочен партнерски однос помеѓу компанијата и провајдерот на управувани услуги (MSP) кој има целосно изградена инфраструктура и може да биде сигурен партнер во управувањето со мрежните операции.

MSP како сигурен партнер

• идентификува закани и потенцијални знаци за предупредување
• решава проблеми
• создава план за опоравување од катастрофа
• обезбедува целосно набљудување, управување и поправка

Зошто?

Со управувана ИТ-поддршка, Вашата компанија може да заштеди многу труд, време и пари. Без разлика дали аутсорсирате некои ИТ-услуги или цел оддел, ќе може да се фокусирате на сржта на Вашиот бизнис, а MSP-партнерот ќе се грижи за мрежата.

Поволности:

Работете со експерти

Намалете ги трошоците

Зголемена безбедност

Ажурирана технологија

Приспособливост

Останете конкурентни

Намалете го ризикот

Заштедете време

Ефикасност и оптимизација

Нашиот начин

Најдобрите практики како дел од ИТ-системите на нашите клиенти

Со силна експертиза и целосно изградена инфраструктура на услуги, обезбедуваме јасни насоки и поддршка за Вашиот бизнис.

Како сертифициран партнер на Microsoft Azure и LexBizz и со цврстите бизнис-односи имаме искуство да ги препознаеме приоритетните задачи во краток временски период.

Бидејќи постојат разни видови управувани услуги, на нашите клиенти им нудиме модели на управувана поддршка по мерка на нивниот бизнис.

1. Managed QA services
2. Infrastructure managed services
3. Help desk services
4. Managed software development
5. Managed application services
6. Managed security services
7. Azure managed services
8. Managed IT support

Нашите управувани услуги докажано е дека се ефективни при справувањето со сите предизвици кои може да настанат од растот на бизнисот и дигиталната трансформација.

Со тим од повеќе од 400 луѓе кои работат во 10 различни временски зони, Вие добивате целосна поддршка во секое време и сигурно MSP-партнерство со цврста основа.